Marketing uurtje

Kom je een keer brainstormen? 1e uur altijd gratis!

MarketingUurtje: onafhankelijk advies zonder verplichtingen

Besteed je veel tijd en energie aan je online zichtbaarheid zonder dat het iets oplevert? Wil je eens met een specialist sparren of brainstormen over je online marketing? Eenmalig of op terugkerende basis tips en tricks krijgen, die je vervolgens zelf toepast of uitbesteedt? Wij helpen je in één uur weer goed op weg.

Een marketingstrategie uitwerken

Je kunt je euro maar één keer uitgeven. Welk marketingkanaal is dan de beste investering? Een doordachte keuze maakt het verschil. In het MarketingUurtje stippelen we samen een doordachte strategie uit en nemen we de tijd om jouw doelen weer eens goed op een rijtje te zetten.

Waarmee we jou kunnen helpen? We delen graag onze jarenlange ervaring op het gebied van:

  • Social media
  • E-mailmarketing
  • Online vindbaarheid
  • Teksten (on- en offline)


“Het MarketingUurtje helpt ons enorm bij  de keuze en invulling van onze online marketingactiviteiten.”
Daniëlle Ceelen-Bal,
Partner BoekenstijnKester en Partners


Hoe werkt het?

Voor het MarketingUurtje ben je van harte welkom in Naaldwijk. In overleg spreken we af op een locatie elders in het land. In een uur tijd (in de praktijk vaak wat langer!) bespreken we jouw vragen en/of problemen op het terrein van online marketing. Aan de hand van een praktische checklist brengen wij helder in kaart waar voor jou nieuwe mogelijkheden en kansen liggen.

Het eerste gesprek is altijd gratis en je gaat gegarandeerd met 3 praktische oplossingen/ideeën naar huis. Hebben we een klik en wil je op regelmatige basis overleggen over online marketing? Dan geven we er graag een vervolg aan!