onafhankelijk advies zonder verplichtingen

Kom je een keer brainstormen?

Besteed je veel tijd en energie aan je online zichtbaarheid zonder dat het iets oplevert? Wil je eens met een specialist sparren of brainstormen over je online marketing? Eenmalig of op terugkerende basis tips en tricks krijgen, die je vervolgens zelf toepast of uitbesteedt? Wij helpen je in één uur weer goed op weg.

Een marketingstrategie uitwerken

Je kunt je euro maar één keer uitgeven. Welk marketingkanaal is dan de beste investering? Een doordachte keuze maakt het verschil. In het MarketingUurtje stippelen we samen een doordachte strategie uit en nemen we de tijd om jouwdoelen weer eens goed op een rijtje te zetten.

We delen graag onze jarenlange ervaring op het gebied van:

Waarmee we jou kunnen helpen?

01

Social media

02

Emailmarketing

03

Online vindbaarheid

04

Teksten (on - en offline)

Hoe werkt het?

Voor het MarketingUurtje ben je van harte welkom in Naaldwijk. In overleg spreken we af op een locatie elders in het land. In een uur tijd (in de praktijk vaak wat langer!) bespreken we jouw vragen en/of problemen op het terrein van online marketing. Aan de hand van een praktische checklist brengen wij helder in kaart waar voor jou nieuwe mogelijkheden en kansen liggen. Het eerste gesprek is altijd gratis en je gaat gegarandeerd met 3 praktische oplossingen/ideeën naar huis. Hebben we een klik en wil je op regelmatige basis overleggen over online marketing? Dan geven we er graag een vervolg aan!